Co o nás říkají kuchaři

Co o nás říkají kuchaři

"Každý kuchař by měl znát původ surovin, ze kterých vaří. Jsem proto velmi rád, že vím, komu mohu už víc než 15 let zavolat,

Více
Oldřich Sahajdák

Oldřich Sahajdák

Šéfkuchař

La Degustation Bohême Bourgeoise

"Houbové speciality v naší kuchyni moc rádi používáme již řadu let. Osobně mám nejraději houbovou sílu a fermentačně sušený hříbkový pudr

Více
Martin Štangl

Martin Štangl

Šéfkuchař

Štangl, Eska, Praha

„Domácí houbové speciality využívám už od otevření restaurace Lokál Dlouhá a také během doby, kdy jsem působil v Lokálu U Zavadilů.“

Více
Jan Martínek

Jan Martínek

Šéfkuchař

Lokál Dlouhá, Praha

"Houbové speciality mne oslovily před více než třemi lety. Od té doby s nimi tvořím jedinečné recepty. Zaujaly mne svou originalitou, kvalitou, ale také variabilitou a kombinovatelností.

Více
Robert Loos

Robert Loos

Šéfkuchař

Pražský kulinářský institut

"V naší kuchyni ve Stromovce pracujeme s houbovými specialitami již bezmála tři roky. Našimi favority jsou uzené houbové filety, šumavské houbové pečenáče

Více
Martin Štengl

Martin Štengl

Šéfkuchař

Lokál Nad Stromovkou, Praha

"Když jsem před třemi lety poprvé ochutnala Domácí houbové speciality, okamžitě mě zaujaly svou jedinečností a také zajímavým příběhem. Málokdy se v dnešní době potkám s něčím novým a zároveň tak originálním.

Více
Věra Řeřuchová

Věra Řeřuchová

Šéfkuchařka

Bouda Svornost, Pec pod Sněžkou

"S Domácími houbovými specialitami jsem se poprvé setkal předloni na Dvoře Perlová voda, když jsem zde začal jako šéfkuchař působit

Více
Ondřej Hutník

Ondřej Hutník

Šéfkuchař

Dvůr Perlová voda, Kostelec nad O.